8 oktober 2010
 

AutoBemiddelaar

AutoBemiddelaar helpt bij verkoop auto

Autozine
8 oktober 2010 | Particulieren die hun auto willen verkopen zonder rompslomp kunnen voortaan terecht bij Jonker Automotive in Amersfoort. Deze occasiondealer zet die auto's letterlijk in de showroom en neemt het hele verkooptraject over. Via de nieuwe service "Jonker AutoBemiddelaar" profiteren verkopende particulieren van een uitstekende plek op het door veel potentiƫle kopers bezochte showplein van Jonker Automotive en van de expertise van ervaren autoverkopers.
AutoCoach
Info

"Verkopende particulieren hoeven niet zelf te adverteren en te onderhandelen, krijgen geen kopers aan de deur die proefritjes willen maken als dat niet uitkomt en hebben geen zorgen rond betaling en overschrijving. Wij nemen dat allemaal over. En ze betalen geen verzekeringspremie en wegenbelasting, zo lang de auto bij ons op het showplein staat", zegt directeur Jeen Jonker.

Volgens Jonker onderscheidt de nieuwe service zich in veel opzichten van andere vormen van verkoopbemiddeling. "Bij ons komt de auto ook echt op het showplein te staan, zodat hij dagelijks door veel potentiële kopers wordt gezien. We poetsen de wagen, restylen indien gewenst en zorgen dat ook aan alle andere voorwaarden voor een snelle en succesvolle verkoop is voldaan".

AutoBemiddelaar stelt de verkoopprijs vast in overleg met de verkoper. "Wij zetten vervolgens onze verkopers in en adverteren de auto's op alle relevante websites. Bij verkoop zorgt Jonker Automotive AutoBemiddelaar voor de garantie. Het belangrijkste", aldus Jonker, "is echter dat de eigenaar van de auto naar dat alles helemaal geen omkijken heeft".

Auto's van alle merken vanaf bouwjaar 2003, die niet meer dan 150.000 kilometer hebben gereden, zijn welkom op het showplein van Jonker Automotive AutoBemiddelaar. De AutoBemiddelaar rekent bij verkoop van de auto 5 procent consignatievergoeding met een minimum van € 350 en een maximum van € 1000. Daarnaast betalen verkopers een vergoeding voor het poetsen van hun auto.

Dutchlease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021