9 november 2001
 

Autobandenmarkt

autobandenmarkt.nl verkoopt autobanden via Internet

Autozine
9 november 2001 | Automobilisten die een band nodig hebben kunnen voortaan goedkoop terecht bij de bandenonderneming Delticom B. V. uit Groningen. Op Autobandenmarkt.nl verkoopt de onderneming via zijn online-shop autobanden volgens eigen zeggen tussen de 20 en 50 procent beneden de adviesprijs. Consumenten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week kiezen uit een veelheid van merken en typen. Bovendien kan de consument direct de prijzen van de verschillende bandentypen vergelijken, zowel voor personenauto's als voor bestelauto's, MPV's, campers en caravans.
Vandebron

De banden kunnen op elk gewenst adres afgeleverd worden, zowel aan huis als bij een garage in de buurt die de banden kan monteren. De koper heeft 30 dagen het recht de banden te retourneren. Inmiddels hebben 1175 garages zich in de deelnemende landen als partner aangemeld. En dit aantal groeit wekelijks. Geïnteresseerde garagebedrijven kunnen zich op Autobandenmarkt.nl kostenloos als montagepartner aanmelden.

Behalve voor het bestellen van de banden biedt het bedrijf informatie over het hoe en wat van de autoband, het onderhoud, de opslag, wanneer de banden vervangen moeten worden, kortom, alles wat de consument zou moeten weten over de autoband, zowel de zomer- als de winterband.

UnitedConsumers
Toyota Hilux getest door Fernando AlonsoToyota Hilux getest door Fernando Alonso
1 juni 2020
Ford Puma nu ook als VignaleFord Puma nu ook als Vignale
28 mei 2020
Kia Stonic nu ook als Sports EditionKia Stonic nu ook als Sports Edition
28 mei 2020
Fiat lanceert One-Shot docu filmFiat lanceert One-Shot docu film
27 mei 2020
 

Info