9 november 2001
 

Autobandenmarkt

autobandenmarkt.nl verkoopt autobanden via Internet

Autozine
9 november 2001 | Automobilisten die een band nodig hebben kunnen voortaan goedkoop terecht bij de bandenonderneming Delticom B. V. uit Groningen. Op Autobandenmarkt.nl verkoopt de onderneming via zijn online-shop autobanden volgens eigen zeggen tussen de 20 en 50 procent beneden de adviesprijs. Consumenten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week kiezen uit een veelheid van merken en typen. Bovendien kan de consument direct de prijzen van de verschillende bandentypen vergelijken, zowel voor personenauto's als voor bestelauto's, MPV's, campers en caravans.

De banden kunnen op elk gewenst adres afgeleverd worden, zowel aan huis als bij een garage in de buurt die de banden kan monteren. De koper heeft 30 dagen het recht de banden te retourneren. Inmiddels hebben 1175 garages zich in de deelnemende landen als partner aangemeld. En dit aantal groeit wekelijks. Geïnteresseerde garagebedrijven kunnen zich op Autobandenmarkt.nl kostenloos als montagepartner aanmelden.

Behalve voor het bestellen van de banden biedt het bedrijf informatie over het hoe en wat van de autoband, het onderhoud, de opslag, wanneer de banden vervangen moeten worden, kortom, alles wat de consument zou moeten weten over de autoband, zowel de zomer- als de winterband.

Dutchlease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021
 

Info