8 oktober 2008
 

AutoAlbum

Autoalbum.nl opent virtuele parkeerplaats

Autozine
8 oktober 2008 | Autoalbum.nl is een nieuwe website voor autoliefhebbers die graag gezien worden met hun vierwieler. Van terreinwagen tot musclecar, elke auto die om de een of andere reden geliefd wordt kan worden geplaatst op Autoalbum.nl. Het idee komt van Tom Boom en Jurgen Stroo.
Info

Tom Boom: "Het is net zoiets als Hyves, maar dan voor je auto. We merkten dat er behoefte is om je auto op het internet te zetten en met andere autoliefhebbers te praten en informatie uit te wisselen. Zodoende zijn we op het idee gekomen en hebben we Autoalbum.nl opgericht".

Op Autoalbum.nl kunnen gebruikers foto's van hun auto plaatsen en daar de nodige informatie aan toevoegen of vertellen wat ze met de auto hebben meegemaakt. Vervolgens kunnen ze favorieten aanmaken en contact leggen met anderen door bijvoorbeeld op hun auto's te reageren. Tevens is er de mogelijkheid om te zoeken naar bepaalde merken en typen, wat met de dag uitgebreider wordt.

Jurgen Stroo: "We krijgen heel enthousiaste reacties van verschillende mensen met hun verschillende auto's; het is nou eenmaal leuk om je auto aan anderen te laten zien wanneer deze om de een of andere reden voor jou bijzonder is. Of het nou gaat om wat de auto meegemaakt of gepresteerd heeft, of hoe de auto eruit ziet, je komt er vanalles tegen". De database groeit inmiddels hard en de aanmeldingen stromen binnen.

Autoalbum.nl is te vergelijken met een grote virtuele parkeerplaats waar iedereen de de eigen auto laat zien aan anderen en zelf ook kennis maakt met andere auto's en hun eigenaren. Parkeren is gratis.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021