23 februari 2010
 

Allocar.nl

Allocar.nl verkoopt nieuwe auto's via Internet

Autozine
23 februari 2010 | De website Allocar.nl is van start gegaan. Het is de eerste en enige website waarop de consument de huidige auto direct online met een gegarandeerde waarde kan inruilen voor een nieuwe auto. Daarmee gaat Allocar veel verder dan alle bestaande autoverkoopsites.
AutoCoach
Info

De formule van Allocar is eenvoudig: de consument stuurt Allocar een SMS met het kenteken en de kilometerstand van zijn auto, waarna hij twee berichten retour ontvangt. Eén bericht bevat informatie over de geschatte waarde van de huidige auto, het andere de zogenaamde Allocar-code. Met deze code kan de klant op Allocar.nl zijn eigen taxatierapport maken en de gegarandeerde waarde definitief vastleggen. Allocar garandeert de afgegeven waarde in samenwerking met "In de Wal Auto's". Deze partij is specialist op het gebied van in- en verkoop van gebruikte auto's.

Met de afgegeven gegarandeerde inruilwaarde weet de consument meteen wat moet worden bijbetaald op de nieuwe auto van zijn of haar keuze. Allocar biedt milieuvriendelijke nieuwe auto's aan met energielabel A en B tot circa € 18.000. Deze auto's worden geleverd door geselecteerde BOVAG-merkdealers.

Volgens Allocar-eigenaar Jan Mulders zorgt zijn website voor transparantie bij de aanschaf van een nieuwe auto: "De klant kent de korting op de nieuwe auto en de inruilwaarde van zijn huidige auto. Wij zijn er van overtuigd dat door deze manier van online inruilen de verkoop van nieuwe auto's via Internet in een stroomversnelling zal raken".

Let op: dit is een archief-bericht, de firma AlloCar is niet meer actief.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021