5 juni 2002
 

Kitcar club

algemene kitcarclub nederland brengt liefhebbers bij elkaar

Autozine
5 juni 2002 | De groeiende belangstelling voor kitcars en het bouwen daarvan en de behoefte aan ondersteuning en adviezen, hebben tot de oprichting van de KCC geleid. Op 15 december 2001 hebben vijf enthousiaste bestuursleden de KCC opgericht met notarieel vastgelegde statuten en inschrijving bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden. Na de eerste organisatorische opzet, is de KCC nu volledig operationeel. Met ruim 40 leden en een aantal evenementen en meetings op de agenda en een huis vol plannen zit de vaart er goed in.
Info

De KCC is een club voor iedereen die kitcars een warm hart toedraagt, een kitcar wil gaan bouwen of al gebouwd heeft. De KCC is er klaar voor om de verwachte groei tot 150 a 200 leden binnen enkele jaren te kunnen realiseren. De KCC beoogt een platform te zijn als ondersteuning bij de aanschaf, adviezen op technisch gebied, adviezen bij keuringen (SVA in Engeland en RDW in Nederland) en het aanbieden van een passende verzekering voor leden.

Het organiseren van meetings, ritten en andere evenementen die toegevoegde waarde bieden aan het rijden met een kitcar. Themadagen of-avonden in samenwerking met externe specialisten of bedrijven.

De eerste editie van het clubblad "Kits4all" ligt inmiddels bij de leden in de bus. Een goed gevuld, ruim 40 pagina's tellend magazine rijk gevarieerd met bouwverhalen en andere ervaringen en informatief als het gaat over technische zaken, keuringen of verzekeringen. "Kits4all" verschijnt 4 maal per jaar.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021