27 april 2010
 

ALD Automotive

ALD introduceert 7 Wheel Lease

Autozine
27 april 2010 | Piaggio en leasemaatschappij ALD Automotive hebben deze week samen een nieuw, opvallend initiatief geïntroduceerd. Met '7 Wheel Lease' biedt ALD Automotive nu een leaseconcept aan dat bestaat uit een auto én een Piaggio MP3 LT motorscooter. Dankzij deze constructie kiezen bestuurders per bestemming en afhankelijk van de verkeersdrukte uit het gebruik van de auto of de MP3 LT, die in Nederland met het autorijbewijs B bestuurd mag worden.
AutoCoach
Info

Met 7 Wheel Lease kunnen werknemers voortaan zelf kiezen tussen vervoer met de auto en de motorscooter. Wanneer een lange rit in het verschiet ligt, of de weersberichten niet veel goeds voorspellen, is de auto de oplossing bij uitstek. Maar op drukke dagen met veel fileleed én in de stad biedt de MP3 LT de beste optie om snel op de plaats van bestemming te komen. Bij files kan de driewielige motorscooter van Piaggio langs de stilstaande auto's gelaveerd worden en het parkeren op de plaats van bestemming is een stuk eenvoudiger.

De MP3 LT draagt daarnaast ook nog zijn steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Met een brandstofconsumptie van 1 op 25 verbruikt hij aanzienlijk minder dan een standaard leaseauto. De Piaggio MP3 LT is bij ALD Automotive beschikbaar vanaf 199 euro per maand bij een full service contract. Deze investering verdient zich weer terug doordat de werknemer meer productieve uren kan noteren, de parkeer- en brandstofkosten lager zijn, en doordat voor de auto een lager kilometrage gecontracteerd hoeft te worden.

Het is ook mogelijk om de motorscooter bij ALD Automotive te leasen zonder tegelijkertijd een auto te leasen.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021