23 april 2005
 

Mitsubishi

Zomer-aanbiedingen bij Mitsubishi

Autozine
23 april 2005 | Mitsubishi heeft de lente in de bol. In de aanloop naar de zonnige zomermaanden komt de Mitsubishi-dealer daarom met diverse zomerse aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot meer dan € 2.500,-.
Vandebron
Info

Zo is er de Mitsubishi Colt Invite, die als 3-deurs Colt CZ3 en als 5-deursvariant kan worden geleverd. Deze speciale uitvoering van de Colt heeft standaard een semi-automatische airco, lichtmetalen 15-inchvelgen, een Colt radio/CD-speler met zes speakers en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. De 3-deurs Colt Invite kost nu € 13.999,- terwijl de 5-deursversie € 14.999,- kost. Het voordeel bedraagt daarmee € 1.100,-. Bovendien krijgt de koper bij aanschaf van een Mitsubishi Colt een portable DVD-speler cadeau!

Mitsubishi

Ook bij aanschaf van een Mitsubishi Space Star kan de klant van diverse zomerkortingen profiteren. Zo biedt de dealer extra voordeel op de Space Star 1.6 Inform Family Pack, die nu voor € 17.999,- in de showroom staat. Deze actie-uitvoering wordt geleverd met een navigatiesysteem en airconditioning, terwijl ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en een handige, verschuifbare achterbank eveneens tot de standaarduitrusting behoren. Het klantvoordeel bedraagt bij deze zeer complete Space Star € 2.500,-. Bovendien krijgt de klant bij aankoop van een Space Star eveneens een portable DVD-speler cadeau.

Zomerse extra's biedt Mitsubishi ook op de Grandis 2.4 Intense. Deze 7-persoons MPV is standaard voorzien van een automatische airco, ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en fraaie lichtmetalen 17-inchvelgen. De Grandis 2.4 Intense heeft voorts een derde zitrij met praktische Hide & Seat-stoelen en is uitgerust met Privacy Glass. De Grandis 2.4 Intense kost € 31.399,-. Het klantvoordeel van deze speciale Grandis bedraagt daarmee € 1.100,-. Dit voordeel kan verder oplopen, want Mitsubishi biedt op de Grandis 2.4 Intense een geintegreerd Mitsubishi DVD-navigatiesysteem met een 7-inch LCD-kleurendisplay en DVD-rom voor Europa, alsmede een radio/CD-speler aan voor € 2.295,-. Dat betekent een korting van € 700,- op de adviesprijs van dit systeem.

Ook de Mitsubishi Outlander 2.0 Invite Plus, die de Mitsubishi-dealer nu voor € 24.499,- aanbiedt, doet mee aan het kortingsfeest. Deze Mitsubishi is voorzien van onder meer een automatische airco, ABS met EBD, en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. Daarbij heeft de Outlander 2.0 Invite Plus lichtmetalen 16-inchvelgen en een met leder bekleed stuurwiel. Het totale voordeel bedraagt hiermee € 2.000,-.

Intense kortingen geeft de Mitsubishi-dealer ook op de Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Intense. Deze SUV, die wordt aangedreven door een 2,5-liter turbodieselmotor, is voorzien van onder meer een Easy Select-vierwielaandrijving, automatische klimaatregeling, lichtmetalen 16-inchvelgen, ABS met EBD, en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. De Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Intense kost € 35.999,-, wat een voordeel betekent van € 2.100,-. Een navigatiesysteem van VDO-Dayton is op deze auto leverbaar voor € 595,-.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020