20 november 2001
 

Mitsubishi

De website van Mitsubishi Nederland is geheel vernieuwd

Autozine
20 november 2001 | Mitsubishi heeft haar Nederlandstalige internetsite ingrijpend vernieuwd. De site is te vinden op http://www.mitsubishi-motors.nl en geeft veel informatie over Mitsubishi, de modellen, occasions en de Nederlandse dealerbedrijven.
Info

De vernieuwde site van Mitsubishi Nederland geeft uiteraard actuele informatie over Mitsubishi's personenauto's en bedrijfswagens. Alle vijftien verschillende Mitsubishi modellen staan beknopt beschreven, waarbij aandacht is voor onder meer design, comfort, veiligheid, interieur en technische gegevens. Tevens kan de bezoeker de prijs van zijn of haar favoriete Mitsubishi opzoeken.

Mitsubishi

Wie op zoek is naar een gebruikte Mitsubishi, is op www.mitsubishi-motors.nl eveneens aan het juiste internetadres. Onder het kopje occasions treft de bezoeker een zoekmachine die een selectie maakt van alle door de Mitsubishi-dealers aangeboden gebruikte Mitsubishi's.

Liefhebbers van autosport hoeven zich evenmin te vervelen op de site, want ook Mitsubishi's activiteiten in de diverse takken van autosport krijgen er ruime aandacht. Zo zijn links opgenomen met het laatste nieuws over de prestaties van het Mitsubishi WRC-team. Tenslotte bevat de site dealeradressen, informatie over de Mitsubishi-organisatie, entertainment en vele links naar andere Internetsites.

Vandebron
Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020