11 juni 2020
Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Tijdelijk stapelvoordeel op Mitsubishi Space Star

Autozine
11 juni 2020 | De pas geïntroduceerde, vernieuwde Mitsubishi Space Star is tijdelijk leverbaar met 'stapelvoordeel' dat kan oplopen tot 1.500 euro. Dit voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli 2020, extra zomervoordeel én 250 euro aan gratis accessoires.

Op zoek naar een Mitsubishi Space Star?
bynco heeft er 15 vanaf € 5.330,-

Mitsubishi Space Star

Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto's. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, realistischere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Deze wijziging pakt goed uit voor de Mitsubishi Space Star. Afhankelijk van de uitvoering geldt een prijsdaling tot € 1.000,-.

Mitsubishi Space Star

Om de Space Star nog aantrekkelijker te maken, is het pas geïntroduceerde, grondig vernieuwde model tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging profiteert men ook van extra zomervoordeel. Zo is de Space Star 1.2 Active nu leverbaar voor de rijklaarprijs van € 14.740,-. Als klap op de vuurpijl krijgt de komer daarbovenop ook nog € 250,- aan gratis accessoires naar keuze.

De Space Star 1.2 Active is standaard uitgerust met airco, lichtmetalen wielen, cruise control, led-achterlichten, privacy glass, verwarmbare buitenspiegels en een licht- en regensensor. Er is ook een SDA-multimediasysteem met 7-inch touchscreen, Apple CarPlay, DAB+ digitale radio, usb-aansluiting en Bluetooth-carkit met stuurwielbediening.

Met de accessoirecheque ter waarde van € 250,- kan de uitrusting worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een middenarmsteun inclusief bekerhouder, kofferruimtebescherming, dakdragers of iets anders uit het uitgebreide accessoire-aanbod van Mitsubishi Motors. Welke keuze ook gemaakt wordt, voor elke originele accessoire geldt een fabrieksgarantie van vijf jaar, net als bij alle auto's van Mitsubishi Motors.

Het stapelvoordeel voor de Mitsubishi Space Star is geldig bij aankoop in de actieperiode tot 30 juni 2020 en bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.

Op zoek naar een Mitsubishi Space Star?
DAS import heeft er 73 vanaf € 13.526,-

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi Space Star in Libelle EditieMitsubishi Space Star in Libelle Editie
11 april 2019
Nieuwe versies Mitsubishi Space StarNieuwe versies Mitsubishi Space Star
15 november 2018
Mitsubishi SpaceStar als 100th EditionMitsubishi SpaceStar als 100th Edition
8 juni 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum