18 november 2003
 

Mitsubishi

Mitsubishi Winterdrive biedt extra voordeel

Autozine
18 november 2003 | Met de Winterdrive biedt Mitsubishi een warm begin van de winter. De Winterdrive is een periode vol acties en duizenden euro's voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Mitsubishi. Zo biedt de Mitsubishi-dealer gratis een uitgestelde betaling, accessoire waardecheques bij 4WD's en een audio-navigatiesysteem voor € 250,-. De Winterdrive duurt tot en met 31 december.
UnitedConsumers
Info

Tijdens de Winterdrive kunnen kopers van een nieuwe Mitsubishi Colt, Space Star, Carisma, Space Wagon of Outlander 2.0 2WD voor € 250,- een VDO-Dayton navigatiesysteem inclusief radio/cd-speler aanschaffen ter waarde van € 1.500,-. Ook biedt Mitsubishi een gratis uitgestelde betaling tot 2005 met een maximum van € 12.500,-. Deze aanbieding geldt voor alle Mitsubishi-modellen.

Mitsubishi

Als klap op de vuurpijl staat bij de dealers een serie bijzondere uitvoeringen van de diverse modellen. De Carisma Platinum Edition is hiervan een treffend voorbeeld met standaard onder andere vier airbags, ABS, lichtmetalen velgen, mistlampen voor en automatische airco. De Carisma Platinum Edition staat met een prijs van € 20.995,- in zijn segment. Van hetzelfde kaliber zijn de Shogun-uitvoeringen van de Colt, de Space Star en de Space Wagon. Ook deze versies hebben een royale uitrusting voor een gunstige prijs.

De liefhebbers van een 4WD-model komen tijdens de Winterdrive ook volop aan hun trekken. Bij aanschaf van een nieuwe L200 Pick-Up, Pajero, Pajero Sport of Pajero Pinin wordt een accessoire-waardecheque aangeboden ter waarde van € 1.000,- (excl. BTW). Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een spoilerset of een paar lichtmetalen wielen.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020