22 december 2003
 

Mitsubishi Sport Truck

Mitsubishi toont Sport Truck in Detroit

Autozine
22 december 2003 | Naast de Eclipse Concept-E beleeft ook een ander voertuig zijn wereldpremiere tijdens de Detroit Motor Show van 4 t/m 19 Januari 2004. De Sport Truck is een middelgrote pick-up met een sportief hart. Hij is ontwikkeld in samenwerking met de Chrysler Group in een project dat voortvloeit uit Mitsubishi's alliantie met DaimlerChrysler.
Info

MMC wil op de Noord Amerikaanse markt een pick-up truck introduceren en daarbij te volle gebruik maken van de alliantie met DaimlerChrysler. Het betekent voor MMC een waardevolle toevoeging aan de line-up en een eerste stap in een heel belangrijk segment in deze markt.

Mitsubishi

Gestroomlijnd koetswerk, een brede cabine en 22-inch wielen die echt op de uiterste hoeken zijn geplaatst, geven de Sport Truck een sportieve, krachtige uitstraling. De zwart/chrome accenten op de voorgrille, opvallende raampartij en geprononceerde achterzijde leggen de nadruk op het onverzettelijke karakter van dit concept model. De noodzaak voor praktisch gebruiksgemak is niet uit het oog verloren. De achterklep van de laadbak kan zowel omhoog als naar beneden worden geschoven wat het transport van surfplanken of andere lange items mogelijk maakt.

Het gestileerde lineaire design van het dashboard en stoelen geeft het interieur een moderne architectonische look. Het instrumentenpaneel is uitgerust met primaire instrumenten die allemaal naar de bestuurder staan gericht voor optimaal bedieningsgemak. De achterbank kan in delen zijwaarts worden geschoven zodat desgewenst een bank of gescheiden stoelen ontstaan. Schuif je de bank helemaal naar achteren in de laadbak, dan kunnen de achterpassagiers de opwinding van open rijden ervaren.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020