26 juni 2008
 

Mitsubishi

Mitsubishi Outlander en Grandis tijdelijk in Travel-uitvoering

Autozine
26 juni 2008 | Met de vakantieperiode voor de deur introduceert Mitsubishi de Travel-uitvoeringen van de Outlander Sport en de Grandis. Dit betekent dat de Outlander Sport tegen een gereduceerde prijs, en de Grandis zelfs geheel gratis, wordt uitgerust met accessoires die het reisautogehalte verhogen.
UnitedConsumers
Info

De Outlander Sport Travel zet rechtstreeks koers naar het vakantieadres dankzij het VDO Dayton PN4000 navigatiesysteem. Het breedbeeld portable navigatiesysteem heeft complete Europa-dekking en beschikt daarnaast over een digitale tv-tuner, zodat ook op de vakantiebestemming televisie gekeken kan worden. De Travel uitrusting biedt standaard een vaste trekhaak met 7-polige kabelset. Tegen meerkosten kan eventueel worden gekozen voor een afneembare trekhaak en een 13-polige kabelset.

Mitsubishi

De Outlander Sport Travel is verder voorzien van zaken als: privacy glass, automatic climate control, elektrische bedienbare zijruiten en buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Daarnaast completeren details als 16-inch lichtmetalen velgen, een met leer bekleed stuurwiel en dito pookknop en handremgreep de luxe uitstraling van de Outlander Travel.

De Outlander Sport Travel is verkrijgbaar voor € 23.899,-. De waarde van het complete 'Travel Pack' op de Outlander Sport bedraagt € 3.600,-. De klant betaalt echter € 900,-, en profiteert zo van een voordeel van € 2.700,-.

Bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi Grandis ontvangt de klant nu een gratis Travel Pack dat bestaat uit een VDO Dayton PN4000 breedbeeld portable navigatiesysteem en een vaste trekhaak met 7-polige kabelset. Desgewenst kan tegen een meerprijs worden gekozen voor een afneembare trekhaak en een 13-polige kabelset.

Mitsubishi

Op zowel de Grandis als de Outlander Sport kan tegen een sterk gereduceerde prijs een LPG-installatie worden geleverd. Zo kost de inbouw van een LPG-installatie op een Outlander Sport normaal gesproken € 2.395,- (incl. montage), waarvoor de klant nu € 1.495,- hoeft te betalen. Op de LPG-installatie voor de Grandis hangt officieel een prijskaartje van € 2.612,-. De klant betaalt nu € 1.495,-.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020