5 februari 2015
 

Mitsubishi

Mitsubishi lanceert ClearTechnology.nl

Autozine
5 februari 2015 | Mitsubishi Motors investeert al jaren in duurzaamheid en innovatieve mobiliteit. De nieuwste stap naar de toekomst is de lancering van de website ClearTechnology.nl. Op dit platform deelt Mitsubishi 'groene' tips en kennis over duurzame trends en innovatie in de mobiliteit.
Profile
Info

ClearTechnology is bedoeld als een breed en toegankelijk platform met heldere, actuele informatie over duurzaamheid, innovatie en schone mobiliteit. Mitsubishi daagt iedereen uit om te reageren op berichten en mee te discussiëren op het platform. Nu al is ClearTechnology gevuld met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Elke week komen daar actuele berichten bij.

Mitsubishi

"Het platform is voor iedereen toegankelijk; Mitsubishi-rijder of niet. Met ClearTechnology willen we elektrisch rijden extra leuk maken én duurzame ontwikkelingen in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen. Het platform sluit bovendien perfect aan bij onze 2020-Visie", zegt Marc Bergers, Online Communication Specialist bij Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.

2020 Visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto's 20 procent van de productie van Mitsubishi vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005. Nu al wordt deze visie tastbaar gemaakt met de i-MiEV en natuurlijk ook de Outlander PHEV: één van de meest gekochte plug-in hybride-auto's van Nederland.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020