3 december 2004
 

Mitsubishi

Kerstboom cadeau bij proefrit met Mitsubishi

Autozine
3 december 2004 | Kerst moet nog komen, maar Mitsubishi verkeert nu al in een vrijgevige kerststemming. In de showrooms heerst een kerstsfeer en de dealer heeft een hele serie aanbiedingen op alle modellen. Wie een proefrit maakt, krijgt bovendien een kerstboom cadeau. Snelheid is geboden, want de gulle periode loopt tot en met 18 december.
Info

Het meeste voordeel is te halen met de aanschaf van een nieuwe Mitsubishi. Dankzij diverse scherp geprijsde modellen, gratis accessoirepakketten en financieringsregelingen is het kopen van een nieuwe Mitsubishi juist nu extra verleidelijk. De Grandis is bijvoorbeeld te koop vanaf €  29.995,-.Daarvoor krijgt de koper een zeer veelzijdige en grote auto voor de prijs van een zakelijke middenklasser.

Mitsubishi

Financieren kan ook. Zo rijdt men vanaf € 79,- per maand in een nieuwe Colt. Dit compacte ruimtewonder staat bij de dealer vanaf € 13.495,-. Standaard is voorzien van elektrische stuurbekrachtiging, zes airbags, ISOFIX, elektrische raambediening met antiklemfunctie en ABS met elektronische remkrachtverdeling.

Alle modellen zijn verkrijgbaar met accessoirepakketten. Bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander, de stoere mix van een terreinauto en een stationwagon. Hij is verkrijgbaar vanaf € 27.495,-, maar alleen in december met gratis Fashion Pack ter waarde van € 1.175,- en gratis VDO Dayton-audionavigatie ter waarde van € 1.399,-. Het Fashion Pack omvat onder meer achteruitrijddetectie, verchroomde spiegelkappen, een achterklepsierlijst in chroomlook, een uitlaatsierstuk, stylingset voor en een box om versnaperingen onderweg koel of juist warm te houden.

December is ook de tijd om bij de Mitsubishi-dealer het licht op te steken voor de aanschaf van een auto op grijs kenteken. Als gevolg van een gewijzigd belastingplan veranderen de fiscale voordelen rond autos met grijs kenteken volgend jaar namelijk ingrijpend. Dat kan om enorme bedragen gaan. Om een voorbeeld te noemen: wie nu een Pajero koopt in plaats van medio volgend jaar, kan volgens Mitsubishi € 11.804,- uitsparen. De Pajero is vanaf € 41.645,- verkrijgbaar op geelkenteken. Grijskenteken vanaf € 27.390,- (excl. BTW). Iedereen die het fijne wil weten van de fiscale veranderingen volgend jaar kan bij de Mitsubishi-dealer binnenstappen. Daar geeft men graag informatie en uitleg over de gevolgen.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020