25 oktober 2021
 

Maserati

Maserati en Hiroshi Fujiwara presenteren collectie

Autozine
25 oktober 2021 | Een samenwerking tussen Maserati en 'Pioneer of Streetwear' Hiroshi Fujiwara kreeg afgelopen juni in Tokio gestalte met de wereldwijde lancering van 'Maserati meets Fragments'. De sterren van de lancering: Operanera en Operabianca, twee contrasterende Special Editions op basis van de Maserati Ghibli, gestyled door Fragment's Creative director Hiroshi Fujiwara, onder auspiciƫn van Maserati's Fuoriserie personalisatieprogramma.
Info

Deze herfst krijgt dat partnership een vervolg met de lancering van 'Fragment meets Maserati'. Deze gelimiteerde capsulecollectie van streetwear-items is door Fujiwara en Maserati gezamenlijk ontworpen, op basis van een kijk op de popcultuur. De collectie bestaat uit twee hoodie-stijlen, oversized T-shirts en een baseball cap, alle voorzien van de herkenbare elementen van de twee merken.

Maserati

De capsulecollectie verenigt Fujiwara's rebelse stijl en het lef van Maserati: twee merken die er niet voor terugdeinzen om anders te zijn, onafhankelijk, en gedreven om de gevestigde orde uit te dagen.

De 'Fragment meets Maserati' capsulecollectie is wereldwijd beschikbaar in de Maserati Store en op Hypebeast's e-commerce platform hbx.com.

IkWilVanMijnAutoAf
Maserati MC20 wint Product Design 2021Maserati MC20 wint Product Design 2021
20 september 2021
Maserati introduceert nieuwe uitvoeringMaserati introduceert nieuwe uitvoering
1 juli 2021
Maserati werkt met Hiroshi FujiwaraMaserati werkt met Hiroshi Fujiwara
24 juni 2021
Maserati introduceert F Tributo SpecialMaserati introduceert F Tributo Special
23 april 2021