7 juni 2018
Lexus RC

Lexus RC

Lexus RC 300h F-SPORT nu als Black Edition

Autozine
7 juni 2018 | De Lexus RC 300h F-SPORT is tijdelijk beschikbaar als Black Edition. Deze speciale uitvoering combineert een zwart kleurthema met speciale details en een prijs vanaf 61.495 euro.
KwikFit
 

Na de gelimiteerde RC F 10th Anniversary uitvoering introduceert Lexus nu voor de RC 300h de gelimiteerde F-SPORT Black Edition uitvoering. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze versie gekenmerkt door een dynamische en duistere uitstraling met een reeks zwarte stylingelementen, geïnspireerd op de diepzwarte Sumi inkt die al eeuwenlang gebruikt wordt voor traditionele Japanse kalligrafie en schilderwerken.

Lexus RC

De F-SPORT 'spindle'-grille is afgewerkt in donkerchroom, evenals de behuizing van de voorste mistlampen die laag bij het breedste deel van de grille geplaats zijn en de krachtige lichtsignatuur versterken. De matzwarte 19-inch lichtmetalen F SPORT wielen en rvs-raamlijsten vormen een combinatie met de metallic exterieurkleur 'Graphite Black'.

In het interieur zijn de F-SPORT stoelen en het stuurwiel bekleed met zwart leder met contrasterend oranje stikwerk. De Black Edition onderscheidt zich verder door houten sierpanelen die bewerkt zijn met Sumi inkt. Tot de uitrusting behoren ook Lexus Premium Navigatie, Lexus Safety System+ en stuurwiel verwarming.