7 augustus 2013
 

Lexus Design Award

Lexus schrijft ontwerpwedstrijd uit

Autozine
7 augustus 2013 | Voor het tweede jaar daagt Lexus jonge ontwerpers uit de hele wereld uit om mee te doen aan de internationale Lexus Design Award. Met de ontwerpcompetitie wil Lexus niet alleen ruimte geven aan verfrissende idee├źn en creativiteit, maar vooral ook jonge ontwerpers een podium bieden om zichzelf te presenteren. Het thema voor 2013 is "Curiosity".
Info

De Lexus LF-LC kwam uit de pen van de jonge ontwerper Hidaeki Iida. Lexus moedigt jong talent dan ook hartstochtelijk aan om zich uit te leven in hun ontwerpdrift.

Lexus

Om deel te nemen aan de Lexus Design Award, kunnen jonge ontwerpers hun werk inzenden, ongeacht of het een designstudie is voor architectuur, mode of bijvoorbeeld een product of game. Een zeskoppige vakjury zoekt onder alle inzenders naar de twaalf meest bijzondere talenten. Deze mogen hun werk begin maart op de Milan Design Week 2014 tentoonstellen.

De twee ontwerpers die het meest opvallen, krijgen een mentor toegewezen die hen helpt het ingezonden design verder uit te werken naar een (op kosten van Lexus gefabriceerd) prototype. Ook dit prototype zal in Milaan tijdens de Design Week te bewonderen zijn. De mentoren zijn de Taiwanese top architect Arthur Huang en de Amerikaanse Robin Hunicke, de meest gevierde vrouwelijke Game Designer van het moment.

Meer informatie staat op Ddesignboom.com. Inzenden kan tot en met 15 oktober.

Wittebrug
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021