17 november 2021
Lexus LC

Lexus LC

Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022

Autozine
17 november 2021 | De Lexus LC gaat modeljaar 2022 in met subtiele wijzigingen die niet direct zichtbaar zijn, maar die wel effect sorteren. Met het zogenaamde Bespoke Build-programma krijgen klantenbovendien de kans om zeer individuele wensen in vervulling te laten gaan.
XLLease

De Lexus LC Coupe en LC Convertible profiteren van een nieuwe afstemming van de voor- en achterwielophanging. Dat vertaalt zich volgens Lexus in een beter wegcontact, een nauwkeuriger stuurgevoel en directere reacties. De Normal-rijmodus staat voor comfort terwijl in de S+ modus de focus op dynamisch rijden ligt. Vooral in deze stand zou de bestuurder voortaan merken dat ongewenste bewegingen van de carrosserie zo veel mogelijk zijn verminderd.

Lexus LC

Om ongewenst overschakelen van Neutraal naar D (Drive) of R (achteruit) te voorkomen zijn de LC-modellen nu uitgevoerd met een nieuw shift-lock-systeem. Daarbij is de constructie van de stoelen is gewijzigd voor meer comfort.

Lexus biedt voor de LC nu ook het zogenaamde Bespoke Build programma aan. Daarmee wordt het mogelijk om zeer individuele wensen te vervullen. Een volgens klantenwenssamengestelde Lexus LC Coupe of Cabriolet wordt door de vakmensen van Lexus gebouwd in de Motomachi-fabriek, waar eerder de Lexus LFA supercar werd geassembleerd. Met het Bespoke Build programma kunnen klanten bijvoorbeeld kiezen voor exclusieve lichtmetalen velgen, extra aerodynamische elementen, speciale kleuren en afwerkingen, een carbon dak en zelfs de specificaties van eerdere Special Editions.

Enkele voorbeelden van het Lexus Bespoke Build programma zijn de gesmede 21-inch lichtmetalen wielen 'Black' (zwarte vijfspaaks velgen die aansluiten bij het Black exterior design package) en het Marina White interior, een blauw en wit interieur dat geпnspireerd is door dat van de LC Convertible Regatta Edition.

De aangepaste Lexus LC-modellen worden in het voorjaar van 2022 op de Nederlandse markt verwacht. De prijzen en specificaties worden nog bekendgemaakt.

Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021
Lexus LC Cabrio nu als Regatta EditionLexus LC Cabrio nu als Regatta Edition
6 augustus 2020
Lexus prijst Lexus LC 500 ConvertibleLexus prijst Lexus LC 500 Convertible
1 juli 2020
Lexus introduceert LC 500 ConvertibleLexus introduceert LC 500 Convertible
20 november 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum