6 augustus 2020
Lexus LC

Lexus LC

Lexus LC Convertible nu als Regatta Edition

Autozine
6 augustus 2020 | De nieuwe LC 500 Convertiblle is nu ook beschikbaar als Regatta Edition. De sfeer van een luxe jachthaven vormde de inspiratiebron voor deze exclusieve uitvoering. Dat betekent dat de kleuren blauw en wit een hoofdrol vervullen.
Nieuwe vloermatten voor de Lexus LC?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

De kleur Structural Blue van de LC 500 Regatta Edition is een echte blikvanger. Deze tint is een bijzonder staaltje laktechnologie. In de lak zijn namelijk microdeeltjes verwerkt. Die reflecteren het licht zodanig, dat de lijnvoering van het koetswerk extra wordt benadrukt. Het bijzondere samenspel van licht en schaduw verandert bovendien sterk door de auto vanuit een andere hoek te bekijken. Ook valt Structural Blue op door de intense diepte van de kleur.

Lexus LC

In het interieur gaan blauw en wit een samenspel aan. De raamstijlen, het stuur en de hemelbekleding zijn in wit uitgevoerd. De stoelen zijn bekleed met geperforeerd wit semi-aniline leder. Blauwe delen en het speciale stikpatroon van het leder zetten daarbij opvallende accenten. Ook het dashboard en de deurpanelen zijn uitgevoerd in een combinatie van de nautische tinten wit en blauw.

Profile
Lexus prijst Lexus LC 500 ConvertibleLexus prijst Lexus LC 500 Convertible
1 juli 2020
Lexus introduceert LC 500 ConvertibleLexus introduceert LC 500 Convertible
20 november 2019
Lexus LC nu als Classic Limited EditionLexus LC nu als Classic Limited Edition
14 augustus 2019
Lexus LC nu ook in Flare YellowLexus LC nu ook in Flare Yellow
2 augustus 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum