17 september 2004
 

Lancia

Speciale uitvoeringen bij Lancia tijdens Autosalon van Parijs

Autozine
17 september 2004 | Tijdens de Salon van Parijs wordt op typisch Italiaanse Lancia-stand de onlangs geïntroduceerde Musa geflankeerd door de Lancia Ypsilon B-Kini, een variant van de Ypsilon die als Limited Edition op de markt zal komen.
 

De benaming van deze opvallende Ypsilon-uitvoering, heeft niet zozeer te maken met het kledingvoorschrift van toekomstige bestuursters maar meer met de two-tone kleurstelling. Op de Lancia-stand is een tweetal Lancia's Ypsilon B-Kini te bewonderen. De Lancia Ypsilon B-Kini onderscheidt zich behalve door zijn uiterlijk ook door het interieur dat voorzien is van een luxueuze touch inclusief lederen bekleding.

Lancia

Als basis voor deze Limited Edition fungeert de Lancia Ypsilon Platino 1.3 MultiJet 16V. Standaard wordt de Ypsilon B-Kini voorzien van zaken als Dual zone climate control, Bose Hifi-systeem (incl. stuurwielbediening), cruise control en 16-inch lichtmetalen wielen.

Naast de Ypsilon B-Kini, de Musa, Lybra en Phedra, mag uiteraard ook vlaggenschip Thesis niet ontbreken. Op de Salon van Parijs fungeert een heuse stylingstudie als eye-catcher, die net als de Ypsilon B-Kini wordt gekenmerkt door de duo-tone kleurstelling.

Lancia