22 januari 2021
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler 4xe beschikbaar als First Edition

Autozine
22 januari 2021 | De Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride kan nu al als exclusieve "First Edition" besteld worden via een speciale pre-booking website. De meest milieuvriendelijke Wrangler tot nu toe wordt halverwege dit jaar bij de Nederlandse Jeep-dealer verwacht. Nederland is samen met slechts 7 andere Europese landen het eerste land waar de nieuwe Jeep Wrangler 4xe al besteld kan worden.

Op zoek naar een Jeep Wrangler?
DAS import heeft er 129 vanaf € 49.821,-

Jeep Wrangler

Dankzij het koppelen van twee elektromotoren, een hoogspanningsbatterij, een 2.0 liter turbobenzinemotor èn de automatische TorqueFlite achttraps-automatische transmissie, heeft de Wrangler 4xe een gecombineerd vermogen van 380 pk (280kW) en 637 Nm aan koppel. Het optimaliseert het brandstofverbruik, neemt actieradiusangst weg èn biedt de mogelijkheid om de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen, met een theoretische actieradius tot 50 km. De elektrische aandrijflijn is geïntegreerd in het 4x4-systeem, waardoor de offroad-prestaties van de Wrangler 4xe naar een hoger niveau zouden worden getild.

Jeep Wrangler

De Wrangler 4xe "First Edition" is leverbaar in de drie kleuren: Black (zwart), Granite Crystal (grijs) en Bright White (wit). Het nieuwe model wordt ook geleverd met nieuwe rijmodi: Hybrid, Full Electric, E-save en specifieke functies voor geëlektrificeerd rijden. Opties om alle instellingen te regelen en laadschema's te programmeren vanaf de Hybrid-pagina's op het radiodisplay behoren ook tot de standaarduitrusting. Daartoe behoren ook 18 inch wielen, full-LED koplampen, 'hard cover' voor het reservewiel, 8.4-inch Uconnect NAV touchscreensysteem, stoelverwarming en een 7 inch TFT-scherm waarop de batterijstatus en actieradius (elektrisch en hybride) te zien zijn.

Standaard veiligheidssystemen zijn onder meer adaptieve cruise control, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path Detection, Auto High Beam- functie op de koplampen (voorkomt verblinding van tegenliggers) achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter.

Met de meegeleverde Mopar Easy Wallbox kan thuis geladen worden volgens een plug & play principe en werkt standaard met 2,3kW vermogen (in geval van een 10Amp thuisinstallatie). De Wallbox kan met maximaal 7,4kW vermogen werken. Hiertoe is aanpassing door een specialist van de thuisinstallatie naar 32Amp nodig en wordt uiteraard een snellere laadtijd mogelijk. In slechts 2 uur kan de accu dan al 80% geladen zijn.

De Wrangler 4xe staat vanaf medio dit jaar bij de Nederlandse jeep-dealer. De "First Edition" is er vanaf € 80.990.

Nieuwe vloermatten voor de Wrangler?
Dat kan! Vanaf € 48,-
Just Carpets.nl

Jeep introduceert Wrangler 4xeJeep introduceert Wrangler 4xe
3 september 2020
Jeep introduceert nieuwe WranglerJeep introduceert nieuwe Wrangler
16 juli 2018
Jeep onthult nieuwe WranglerJeep onthult nieuwe Wrangler
30 november 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum