5 september 2016
Jaguar XF
Nieuws

Jaguar XF

Jaguar XF nu als Corporate Edition

5 september 2016 - Behalve de Jaguar XE is nu ook de Jaguar XF leverbaar als Corporate Edition. Deze uitvoeringen zijn bedoeld voor zakelijk rijders, zijn extra compleet uitgerust en komen bij aanschaf in 2016 nog gedurende vijf jaar in aanmerking voor 21% bijtelling (vanwege 104 gram CO2/km). Die bijtelling wordt bovendien berekend over catalogusprijzen waarin een klantvoordeel oplopend tot 4.246 euro is verwerkt. De prijzen van de Jaguar XF Corporate Edition lopen uiteen van 48.950 tot 58.600 euro.

De Jaguar XF Corporate Edition is er om te beginnen op basis van de Pure-uitvoering met de 120 kW/163 pk sterke 2.0 E-Performance turbodieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak. De standaarduitrusting van dit model omvat ook het InControl Touch SD navigatiesysteem, Jaguar Voice spraakbediening, Park Distance Control (PDC) vóór en achter met achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, een multifunctioneel stuurwiel in Softgrain leder, een automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Jaguar XF

De XF Corporate Edition Pure met 21% bijtelling is er vanaf € 48.950,- en het klantvoordeel bedraagt € 1.688,- De leasebedragen starten bij € 779,- per maand (o.b.v. 60 maanden en 100.000 km).

Ook de Jaguar XF Prestige, die focust op luxe, en de sportief getinte XF R-Sport met de 2.0 D E-Performance (120 kW/163 pk) zijn er als Corporate Edition. Ze worden standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. De geavanceerde achttraps automaat is optioneel. Voor beide modellen geldt dat de standaarduitrusting wordt uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Dat betekent dat ze standaard voorzien zijn van alle extra's van de XF Corporate Edition Pure, inclusief het InControl Touch Pro Pack met SSD navigatie, het Meridian Sound System van 380 W en het InControl Connect Pro pack. Bovenop de standaarduitrusting wordt de XF Corporate Edition Prestige extra uitgerust met de viervoudig elektrisch verstelbare lendensteun voor de voorstoelen en de XF Corporate Edition R-Sport met lederen stoelbekleding.

Jaguar XF

De Jaguar XF Corporate Edition Prestige is er vanaf € 53.300,- en de XF Corporate Edition R-Sport vanaf € 55.900,- Het klantvoordeel voor deze modellen bedraagt maximaal € 4.246,-.