9 september 2011
Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF (2007 - 2015)

Black Pack voor vernieuwde Jaguar XF

Autozine
9 september 2011 | Vanaf oktober kan ook de vernieuwde Jaguar XF van een sportievere uitstraling worden voorzien met het Black Pack. Het pakket is uitgebreider dan voorheen en bevat onder andere in hoogglans zwart uitgevoerde raamlijsten, grille, inzetten in de voorbumper en achterop een Signatureblade in de carrosseriekleur.
 

De hoogglans zwarte accenten vervangen de chromen sierlijsten en grille. Hiermee krijgt de XF een sportiever uiterlijk. De hoogglans zwarte inzetten in de voorbumper verschillen per uitvoering. Bovendien bevat het Black Pack als het samen met het Aerodynamic Pack wordt besteld ook de XFR diffuser (niet bij de XF 2.2D).

Jaguar XF (2007 - 2015)

Het Black Pack wordt geleverd in combinatie met de lakkleuren Midnight Black, Polaris White, Rhodium Silver, Stratus Grey en Lunar Grey. Om het totale plaatje compleet te maken zijn er bovendien twee verschillende donkere lichtmetalen velgen beschikbaar als optie: de 20 inch Draco en de 20 inch Kalimnos (niet voor XFR) velgen. Overigens zijn ook alle andere beschikbare velgen leverbaar in combinatie met het Black Pack.

Het Black Pack is vanaf oktober op de XF leverbaar voor de prijs van €1.000,- en het Black Pack voor het Aerodynamic Pack kost €1.275,-.