12 september 2014
Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF tijdelijk als R-Sport en Prestige

Autozine
12 september 2014 | De Jaguar XF is tijdelijk leverbaar als R-Sport en de Prestige. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met een pakket extra's dat voor een speciale meerprijs wordt aangeboden. Dit voordeel kan oplopen tot bijna 6.000 euro.
 

De Jaguar XF R-Sport is er als Saloon en Sportbrake, met vier- en zescilinder diesel- en benzinemotoren (Sportbrake alleen diesel). Standaard heeft hij het R-Sport pack met Aerodynamic pack, afwerkingsaccenten in hoogglans zwart, Suedecloth/lederen bekleding (zwart met contrasterende stiknaden) en zesvoudig elektrisch verstelbare stoelen met verwarming.

Jaguar XF (2007 - 2015)

Ook inbegrepen: een uitgebreid navigatiesysteem, Bluetooth telefonie met audiostreaming, Park Distance Control achter, achteruitrijcamera, Mirror Pack (automatisch dimmende, inklapbare en verwarmde buitenspiegels, automatisch dimmende achteruitkijkspiegel) en 18 inch lichtmetalen velgen.

Deze en andere elementen uit het pack kosten normaal gesproken € 11.859. De Jaguar-dealer biedt ze nu echter aan voor € 5.950. Ofwel: een klantvoordeel (of beperking van de catalogusprijs) van € 5.909.

Om het karakter van de Jaguar XF en XF Sportbrake extra aan te zetten, is er de in beperkte oplage leverbare Prestige-uitvoering. De standaarduitrusting omvat onder meer lederen bekleding (keuze uit twee kleuren), zesvoudig elektrisch verstelbare stoelen met verwarming, afwerkingsaccenten in houtfineer, luxe vloermatten, fosforblauwe interieurverlichting, uitgebreid navigatiesysteem, Bluetooth telefonie met audiostreaming, Park Distance Control achter, achteruitrijcamera en Mirror Pack. Ook een in delen neerklapbare achterbank is inbegrepen en bij de Sportbrake ook een elektrisch te openen/sluiten achterklep.

Jaguar XF (2007 - 2015)

De normale meerprijs bedraagt € 7.480, maar er wordt € 2.490 gefactureerd. Het klantvoordeel komt op € 4.990. De Jaguar XF Prestige is er vanaf € 54.390.