9 april 2014
Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF nu met gratis Packs

Autozine
9 april 2014 | De Jaguar XF met de 2,2-liter turbodieselmotor is het populairste XF-model van Nederland. Hij wordt doorgaans besteld met Option Packs: Comfort, Tech en Sport. Dit heeft Jaguar geïnspireerd tot een unieke actie: voor de XF worden deze drie Packs tijdelijk zonder meerprijs aangeboden. De XF 2.2 D met de drie Packs is er vanaf 51.900 euro. Oftewel: een klantvoordeel van meer dan 10.000 euro. En dat is ook te realiseren op andere XF (Sportbrake) modellen.
 

Het Tech Pack voor de Jaguar XF (normale meerprijs € 4.250) omvat het HDD-navigatiesysteem, Bluetooth-telefoonsysteem plus audio streaming en Park Distance Control voor en achter (met camera).

Jaguar XF (2007 - 2015)

Het Comfort Pack (reguliere meerprijs: € 2.470) bestaat uit lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met verwarming, fosforblauwe sfeerverlichting en het Jaguar Smart Key System met keyless start én keyless entry.

Het Sport Pack ten slotte biedt het Aerodynamic Pack, dashboardafwerking in Piano Black, zwarte hemelbekleding (Jet) en aluminium sportpedalen (normale meerprijs € 3.300).

Door de drie Packs te combineren, realiseren klanten naast een weldadig uitgeruste XF ook een voordeel van € 10.020. En dan is het ook goed te weten dat alle luxe bovenop de standaarduitrusting komt. Zo is een XF altijd voorzien van een achttraps automaat, Start/Stop-systeem, Cruise Control, Bi-Xenon verlichting (met schemersensor), LED dagrijverlichting, Automatic Climate Control en lichtmetalen velgen. Bij de XF Sportbrake zijn luchtvering achter, een achterklep met privacy glass, een dakspoiler en een oprolbare afdekhoes voor de bagageruimte ook inbegrepen.

De Jaguar XF is er met de 120 kW/163 pk sterke turbodieselmotor en de drie Option Packs nu tijdelijk vanaf € 51.900 – normaal gesproken is dit de basisprijs zónder de Packs.

Overigens worden de drie Packs ook voor andere XF-modellen tijdelijk zonder meerprijs aangeboden. Enige restrictie: het aantal beschikbare exemplaren is beperkt.