1 december 2009
Infiniti QX70

Infiniti FX

Infiniti toont Millionaire Edition op Miljonair Fair

Autozine
1 december 2009 | Infinti presenteert op de Miljonair Fair een zeer speciale limited edition van de FX37 en FX50, de Millionaire. Op de luxebeurs (10 tot en met 14 december 2009, Amsterdam RAI) wordt deze speciale Infiniti FX, die vanaf € 95.450, - verkrijgbaar is, voor het eerst onthuld. Infiniti is op de Miljonair Fair te zien met een speciale stand die is gekoppeld is aan de JFK Lounge in de Deltahal van het complex.
XLLease

De Infiniti FX Millionaire Edition wordt op maat wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren voor heel Europa. Klanten die deze speciale uitvoering op de Miljonair Fair bestellen, kunnen de Infiniti FX Millionaire Edition laten voorzien van een persoonlijke inscriptie naast het specifieke serienummer in de verlichte instaplijst.

Infiniti QX70

De Infiniti FX Millonaire Edition is extra luxueus uitgerust. Naast het Connectiviti+ navigatiesysteem met een 10-GB extra geheugen voor de opslag van muziek met touchscreen bediening, is deze gelimiteerde versie uitgerust met een Around View Monitor. Met behulp van camera's die op vier punten bijna onzichtbaar in de auto zijn gemonteerd, heeft de berijder via het scherm in de middenconsole een overzicht rondom de auto. Ook is de Infiniti Millionaire Edition uitgerust met een Bose Premium Sound Systeem. Elke Infiniti is voorzien van een speciale krasvrije lak en heeft xenon verlichting.

Het exterieur van de Infiniti Millionaire Edition is herkenbaar aan de sportieve in donker grafiet gespoten: "Turbine" 21 inch lichtmetalen velgen. Ook de dakrails, luchtinlaten én de grille zijn in donker grafiet uitgevoerd.

Het interieur van de Infiniti FX Millionaire Edition is voorzien van alcantara bekleding met bruine stiksels. De complete middenconsole en diverse panelen zijn gemaakt van carbonfiber. De Infiniti FX Millionaire Edition is verkrijgbaar in de kleuren Moonlight White of Black Obsidian.

Infiniti introduceert QX70 UltimateInfiniti introduceert QX70 Ultimate
11 september 2015
Infiniti FX tijdelijk als Black / WhiteInfiniti FX tijdelijk als Black / White
7 januari 2013
Infiniti FX nu ook als Vettel EditionInfiniti FX nu ook als Vettel Edition
29 oktober 2012
Infiniti FX ondergaat faceliftInfiniti FX ondergaat facelift
11 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum