11 september 2015
Infiniti QX70

Infiniti QX70

Infiniti introduceert QX70 Ultimate

Autozine
11 september 2015 | DeInfiniti QX70 Ultimate beleeft zijn debuut tijdens de Autosalon van Frankfurt. De Ultimate is de meest uitgebreide QX70 tot nu toe.De verkopen in zowel West-Europa als Rusland beginnen direct na de onthulling op de Autosalon van Frankfurt op 15 september. De vanafprijs van de auto zal 114.430 euro bedragen.
 

Naast de volledige uitrusting van de QX70 is het uiterlijk van de Ultimate aan de voor- en achterzijde subtiel aangepast met een splitter en een diffusor met geintegreerd mistlicht. Nieuwe donkerchromen accenten zorgen aan de voorkant en de achterkant voor een versterking van de herkenning van de lijnen van de QX70. De nieuwe, antraciete, 21 inch velgen zijn specifiek voor de Ultimate en de nieuwe dagrijverlichting zorgt voor meer herkenning.

Infiniti QX70

In het interier van de Ultimate wordt deze lijn verder doorgetrokken met hoogglans pianolak elementen, paarse stiksels en zacht leder.

Er is keuze uit een 3.7 liter V6 benzine motor en een 3.0d V6 diesel motor. Beide zijn gekoppeld aan een adaptieve 7-traps automaat met schakelflippers aan de stuurkolom.

Infiniti QX70