7 januari 2013
Infiniti QX70

Infiniti FX

Infiniti FX tijdelijk als Black and White

Autozine
7 januari 2013 | De Infiniti FX is tijdelijk als leverbaar in Black and White Edition. Deze limited edition is gebaseerd op de meest luxueuze 'S Premium'-uitvoering. De Black en White Edition vormt een mix van het beste uit de FX-reeks, aangevuld met speciale details die de auto zeer onderscheidend maken, inclusief de keuze uit de exterieurkleuren Obsidian black en Moonlight white.
AutoCoach

De FX Black en White Edition is standaard voorzien van unieke zilverkleurige 'Turbine' lichtmetalen velgen in de maat 21 inch.

Infiniti QX70

Het interieur met details in zwarte lak en de met zacht anilineleder beklede sportzetels met lichtgrijze stiksels moeten het premiumgevoel en -uiterlijk versterken. De stiksels zijn ook terug te vinden in de bekleding van de versnellingspookknop, de deurpanelen en het stuurwiel.

Omdat de Black en White Edition gebaseerd is op de S Premium-uitvoering, is een Around View Monitor (AVM) met parkeersensoren op de hoeken, een systeem dat bewegende objecten detecteert en een parkeerhulpsysteem voor ondersteuning bij manoeuvres op lage snelheid standaard.

Het comfort en de veiligheid van de inzittenden worden vergroot door onder meer een touchscreendisplay met HDD-satellietnavigatiesysteem en een intelligente cruisecontrol (ICC) met een functie die de bestuurder helpt een veilige afstand te behouden tot de voorligger tijdens het rijden op lage snelheid. Samen met de Continuous Damping Control-schokdempers (CDC) en de Rear Active Steering (RAS) is de gekozen koers verzekerd.

Dat de FX Black en White Edition zeer exclusief is, blijkt eveneens uit het feit dat er slechts 500 exemplaren van worden gebouwd. De prijs bedraagt 103.950 euro. De orderboeken zijn geopend, de eerste leveringen staan gepland voor januari 2013.

Infiniti introduceert QX70 UltimateInfiniti introduceert QX70 Ultimate
11 september 2015
Infiniti FX nu ook als Vettel EditionInfiniti FX nu ook als Vettel Edition
29 oktober 2012
Infiniti FX ondergaat faceliftInfiniti FX ondergaat facelift
11 april 2012
Infiniti FX nu ook met dieselmotorInfiniti FX nu ook met dieselmotor
28 juni 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum