20 september 2016
Infiniti Q60

Infiniti Q60

Infiniti Q60 krijgt Connected Services

Autozine
20 september 2016 | Infiniti zal zijn geheel nieuwe Infiniti InTouch Services lanceren op de nieuwe Q60 sportcoupé, die binnenkort te koop is in Europa. Voorzien van snellere rekenkracht kan Infiniti InTouch nu meer dan 250 programmeerbare instellingen voor de motor, ophanging en stuurinrichting (toegankelijk via de Drive Mode Selector), zitpositie, audio en navigatie, evenals verwarming en ventilatie beheren. De voorkeursinstellingen kunnen voor drie bestuurders worden opgeslagen op de Infiniti Intelligent Key.
AutoCoach

Q60 eigenaren zullen in staat zijn om op afstand toegang te krijgen tot bepaalde functies van de auto met behulp van de Infiniti InTouch Services App, die rechtstreeks communiceert met de auto. Bestuurders kunnen Infiniti InTouch Services gemakkelijk activeren en gebruiken via de Q60, smartphone of personal computer.

Infiniti Q60

De functies van Infiniti InTouch Services zijn onder andere:

  • Bel Infiniti Assistance: In het voertuig is het mogelijk om met een druk voor assistentie te bellen in het geval van pech.
  • Onderhoud alert melding: Herinneringsmelding wanneer het voertuig is toe is aan gepland onderhoud.
  • My Car Finder: De mogelijkheid om de meest recente positie van uw Infiniti te controleren op de smartphone of computer.
  • Claxon en externe verlichting van afstand: De mogelijkheid om het geluid van de claxon of het knipperen van lichten op afstand te bedienen met behulp van de Infiniti InTouch Services App om de auto te vinden wanneer dat nodig is.
  • Voertuig gezondheidsrapport: Het verstrekken van een maandelijks overzicht van de status van de auto over ABS, airbags, remmen, motor, oliedruk en de bandenspanning.
  • Storing kennisgeving: Geeft een melding in de Infiniti InTouch Services App wanneer een waarschuwingslampje wordt geactiveerd in het voertuig.
  • Infiniti InTouch Tracking: Nadat een mogelijke diefstal wordt gecommuniceerd, hetzij met een automatische waarschuwing of rechtstreeks door de klant aan de Service Provider, kan de positie van het voertuig worden gevolgd.

Leveringen van de nieuwe Infiniti Q60 sportcoupé zullen beginnen in oktober 2016.

Infiniti Q60
Dutchlease
Infiniti onthult Project Black SInfiniti onthult Project Black S
6 maart 2017
Infiniti maakt vanafprijs Q60 bekendInfiniti maakt vanafprijs Q60 bekend
5 september 2016
Productie Infiniti Q60 gestartProductie Infiniti Q60 gestart
10 augustus 2016
Infiniti introduceert Q60Infiniti introduceert Q60
12 januari 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum