9 november 2020
Hyundai Tucson
Nieuws

Hyundai Tucson

Hyundai kondigt Tucson N Line aan

9 november 2020 - Van de gloednieuwe Hyundai Tucson die in januari 2021 in de showroom arriveert, komt er ook een N Line-uitvoering. Deze extra sportieve versie valt op door zijn krachtige uitstraling, sportieve uitrusting en dynamische rijkwaliteiten. Met de eerste foto's van de Tucson N Line licht Hyundai alvast een tipje van de sluier op.

Op zoek naar een Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Hybrid Premium Sky?
bynco heeft er 52 vanaf € 34.645,-

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Hybrid Premium Sky

Het nieuwe model claimt het futuristische design, het comfort en de geavanceerde connectiviteit van de gloednieuwe Tucson met de onderscheidende en dynamische styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering.

Hyundai Tucson

Bovendien voegt de Tucson N-Line meer dynamiek toe aan het uiterlijk van de nieuwe SUV en krijgt de nieuwkomer diverse onderscheidende designdetails die geïnspireerd zijn op het N-label van Hyundai.

De nieuwe Tucson is het zevende model binnen het Hyundai-gamma dat een sportieve N Line-uitvoering krijgt. Eerder al kregen de i10, i20, i30, i30 Wagon, i30 Fastback en KONA deze sportieve outfit aangemeten. De nieuwe Hyundai Tucson in N Line-uitvoering komt in de lente van 2021 naar Nederland. Meer details worden later bekendgemaakt.

IkWilVanMijnAutoAf
Vandebron