22 september 2022

Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6 eerst als First Edition

22 september 2022 - Hyundai biedt geïnteresseerden de mogelijkheid een van de allereerste exemplaren van de IONIQ 6 te reserveren. Dit betreft een exclusieve introductieversie van de nieuwe elektrische Hyundai: de IONIQ 6 First Edition. De IONIQ 6 First Edition is online te bestellen.
Dutchlease

Deze speciale introductieversie van de IONIQ 6 is extra compleet uitgevoerd en voorzien van moderne technologieën. De elektrische Hyundai zal slechts verkrijgbaar zijn in een zeer gelimiteerde oplage. Voor de IONIQ 6 First Edition is er keuze uit vier kleuren: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Pearl en Gravity Gold Matte.

Hyundai IONIQ 6

De IONIQ 6 is, na de IONIQ 5, het tweede model van IONIQ, het gloednieuwe line-up-merk van Hyundai dat zich exclusief richt op 100% elektrische auto's. Met zijn gestroomlijnde design, lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21 en rijbereik van ruim 600 km is de IONIQ 6 een logische aanvullen op het aanbod van Hyundai.

Dankzij het 800V-systeem laadt hij snel op en de speciale Vehicle-to-Load-technologie zorgt ervoor dat de IONIQ 6 ook stroom kan leveren aan andere elektrische apparaten.

XLLease