25 januari 2005
 

Ford

Ford ruilt speelgoedauto's in

Autozine
25 januari 2005 | In aanvulling op het Futura-programma, dat Ford in 2005 zal continueren, start Ford eind januari een heel bijzondere, speelse actie. Iedereen namelijk die bij aankoop van een nieuwe Ford een speelgoedauto inruilt krijgt daarvoor van de Ford dealer 500 euro. Ieder soort speelgoedauto komt daarvoor in aanmerking, van een fraaie Dinky Toy tot een plastic speeltje, van een schaalmodel tot een houten blokkendooskarretje.
 

De achterliggende gedachte is de autokoper onder de aandacht te brengen dat, als Ford zijn speelgoedautootje al € 500,- waard vindt, de inruilwaarde van zijn echte auto navenant hoog zal liggen. Uiteraard zal ook daarvoor de Ford-dealer zijn gesprekspartner zijn.

De actie loopt van februari tot eind april van dit jaar en zal worden ondersteund met een uitgebreide multimediale campagne die bestaat uit radiocommercials, advertenties en een speciale website.

Alle speelgoedautootjes die in deze actie worden ingeruild zullen door Ford Nederland aan een goed doel worden geschonken. Welk doel dat precies is, wordt later bekend gemaakt.