15 juli 2009
 

Ford

Ford lanceert Limited uitvoeringen van Focus, C-Max en Mondeo

Autozine
15 juli 2009 | Ford Nederland introduceert Limited uitvoeringen van de Focus, C-MAX en Mondeo. Deze nieuwe uitvoeringen worden tijdelijk aan de line-up toegevoegd en kenmerken zich door een riant uitrustingsniveau gekoppeld aan een gunstige prijs. De Limited uitvoeringen zijn gebaseerd op de luxe Titanium modellen en zijn tevens voorzien van een geavanceerd navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm, Bluetooth telefoonverbinding, parkeersensoren en Voice Control (spraaksturing van het audiosysteem, de klimaatregeling, de telefoon en het navigatiesysteem).
 

De Ford Focus Limited is onder meer uitgerust met dual zone automatische airconditioning, elektrisch bedienbare portierramen rondom, elektrisch bedien- en verwarmbare buitenspiegels, sportieve voorstoelen, 16 inch lichtmetalen wielen, een regensensor en elektrische voorruitverwarming. De Focus Limited is tevens voorzien van een geavanceerd navigatiesysteem, parkeersensoren in de achterbumper, Bluetooth® telefoonverbinding en Voice Control.

Ford

Deze Focus is verkrijgbaar als 5-deurs hatchback of Wagon en met een 1.8 125 pk (92kW) sterke benzinemotor (groen B-label) of een 1.6 109 pk (80kW) sterke TDCi dieselmotor met het groene A-label. De vanafprijs van de Focus Limited is € 20.900,- voor de benzine- en € 24.400,- voor de dieselversie.

De Ford C-Max Limited is onder meer voorzien van het Comfort Stoelsysteem (diagonaal verschuifbare achterstoelen), dual zone automatische airconditioning, elektrisch bedienbare portierramen rondom, elektrisch bedien- en verwarmbare buitenspiegels, sportieve voorstoelen, 17 inch lichtmetalen wielen, een regensensor en elektrische voorruitverwarming. De C-Max Limited is tevens voorzien van een navigatiesysteem, parkeersensoren in de achterbumper, Bluetooth telefoonverbinding en Voice Control.

Ford

Deze C-Max is verkrijgbaar met een 1.8 125 pk (92kW) sterke benzinemotor (groen B-label) of een 1.6 109 pk (80kW) sterke TDCi dieselmotor met het groene A-label. De Ford C-MAX Limited met benzinemotor heeft een vanafprijs van € 23.750,- en de dieselversie € 27.000,-.

De Ford Mondeo Limited is net zoals de Focus en de C-MAX gebaseerd op de Titanium uitvoering en is onder meer uitgerust met het FordConvers+ instrumentenpaneel, sportieve voorstoelen, dual zone automatische airconditioning, regensensor, 16 inch lichtmetalen wielen, elektrisch bedienbare portierramen rondom en elektrische voorruitverwarming. De Mondeo Limited is tevens voorzien van een navigatiesysteem met 5 inch kleurenscherm, parkeersensoren in de achterbumper, Bluetooth telefoonverbinding en Voice Control.

Ford

Deze Mondeo is verkrijgbaar als 5-deurs hatchback of Wagon en met een 2.0 145 pk (107kW) sterke benzinemotor of een 2.0 140 pk (103kW) sterke TDCi dieselmotor. Beide motoren dragen een groen B-label. De vanafprijs van de Mondeo Limited is € 26.100,- voor de benzine- en € 30.350,- voor de dieselversie.

De Limited uitvoeringen van de Ford Focus, C-Max en Mondeo worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage en zijn per direct bij de Ford-dealers te bestellen.