29 april 2014
 

Ford

Ford introduceert Motorcraft Service

Autozine
29 april 2014 | Ford maakt onderhoud van Fords van 5 jaar of ouder bij de officiƫle Ford dealer voordeliger met "Motorcraft Service". Dat staat voor originele kwaliteit in onderdelen en service tegen speciale prijzen. Het assortiment telt ruim 2000 verschillende onderdelen. Ford geeft daarbij zelfs een Beste Prijs Garantie. Vindt de klant dezelfde service ergens anders goedkoper, dan betaalt Ford het verschil contant terug.
 

Met Ford Motorcraft Service breidt Ford dat aanbod nu uit. Voortaan is naast de onderdelen ook de 100% merkspecifieke kennis van de Ford monteur verkrijgbaar onder het Ford Motorcraft label. Dat betekent: de juiste kwaliteit onderdelen voor tweede montage gemonteerd door de specialisten van Ford zélf. De service is bedoeld voor eigenaars van gebruikte Fords vanaf 5 jaar.

Ford

Ter kennismaking bieden alle Ford dealers in heel Nederland nu een introductieaanbod: de Ford Motorcraft Service onderhoudsbeurt voor €129,-. Dit is een oliebeurt en oliefiltervervanging voor alle Ford modellen en uitvoeringen vanaf 5 jaar. Dat is inclusief deskundige controle van de complete auto op 23 punten én de carrosseriecontrole voor behoud van de carrosseriegarantie, ook na 5 jaar. Tijdelijk krijgt elke Ford Motorcraft Service klant bovendien gratis een nieuw luchtfilter of interieurfilter.

Een voordeel voor klanten van Ford Motorcraft Service is dat hun auto, naast de normale onderhoudswerkzaamheden, altijd gratis ook een degelijke Expert Check ondergaat, plus de Ford carrosseriecontrole. Dit zijn twee inspecties op basis van specifieke Ford kennis, om ook de 'oudere jongeren' in het Ford wagenpark in goede conditie te houden.

Daarnaast biedt Ford Motorcraft Service nog veel meer. Stefan Geels, aftersalesmanager van Ford Nederland: "Motorcraft telt vier pijlers: naast het  introductieaanbod bieden we ook bandenaanbiedingen, op dit moment bijvoorbeeld '2de band voor de halve prijs'. APK kost bij Ford Motorcraft voortaan €19,95 all-in, inclusief de wettelijk verplichte roetmeting, viergastest of afmeldkosten die je elders meestal nog extra moet betalen. Daarnaast bieden we vervanging van slijtage-onderdelen tegen heel transparante en lage prijzen; zoals ruitenwissers en remblokken. Alles bij elkaar kun je tot zeker 80% van al het onderhoud aan je oudere Ford laten doen onder het scherp geprijsde Ford Motorcraft-label".