15 januari 2008
 

Ford Focus sedan

Vierdeurs model toegevoegd aan Focus-familie

Autozine
15 januari 2008 | De vierdeurs Ford Focus is vanaf maart 2008 beschikbaar in vierdeurs uitvoering. De sedan is leverbaar met dezelfde motoren en uitrusting als de hatchback.
 

"Vierdeurs sedan modellen in het C-segment vinden aftrek bij klanten die een limousineachtige carrosserie willen maar dan in een kleinere uitvoering", zei Gunnar Herrmann, Vehicle Line Director voor middelgrote modellen van Ford. "Dankzij de rij-eigenschappen, moderne stijl en eigentijdse voorzieningen is de Focus sedan een zeer aantrekkelijk alternatief voor deze bestuurders".

Ford

De nieuwe vierdeurs Focus behoudt de kwaliteiten van zijn voorganger en heeft daarnaast het "Kinetic Design"-exterieur van de nieuwe Focus. Klanten hebben de keuze uit drie verschillende uitrustingsniveau's: van het instapmodel Trend tot de klassieke luxe van de Ghia en de moderne techno-uitstraling van de Titanium-uitvoering.

Klanten kunnen hun auto's verder uitbreiden en aan hun wensen aanpassen met optionele "X"-packs voor de Ghia- en Titanium-modellen.

Ford