7 oktober 2011
 

Ford

Ford biedt Techno Lines

Autozine
7 oktober 2011 | Ford introduceert "Techno Lines": optiepakketten vol geavanceerde technologie├źn tegen speciale prijzen. Ford levert Techno Lines voor de Fiesta, Focus, (Grand) C-MAX en Mondeo.
 

Het Techno Line X-pakket voor de Ford Fiesta biedt voor de meerprijs van €495,- een automatisch dimmende binnenspiegel, automatische airconditioning, automatisch inschakelende dimlichten, Bluetooth®, Voice Control, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrische voorruitverwarming, parkeersensoren achter, een regensensor en een audiosysteem met CD-speler, AUX- en USB-aansluiting.

Ford

Het Techno Line Easy Driver-pakket voor de Ford Focus biedt voor de meerprijs van €495,- Active Park Assist (automatisch inparkeren) en Active City Stop (automatisch remmen voor obstakels). Daarnaast elektrisch inklapbare buitenspiegels en parkeersensoren rondom. Voor de meerprijs van €495,- levert Ford een geavanceerd, geïntegreerd, navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm, Bluetooth Voice Control en een USB-aansluiting.

Het Techno Line Business pakket voor de Ford Mondeo biedt voor de meerprijs van €995,- een touchscreen navigatiesysteem met 7-inch kleurenscherm, Bluetooth, Voice Control, parkeersensoren rondom, een radio/CD-/MP3-speler en een USB-aansluiting.