18 maart 2004
 

Ford

De toekomst bij Ford heet Futura

Autozine
18 maart 2004 | Vorig jaar bestond Ford Motor Company een volle eeuw en onder het motto Centennial is dat niet alleen uitgebreid gememoreerd, maar werden ook vele activiteiten ontplooid. Zo hebben talrijke speciale uitvoeringen van Ford-producten het stempel Centennial opgedrukt gekregen, modellen die de populariteit van Ford in dat kroonjaar extra hebben verhoogd. Natuurlijk bleef ook steeds de blik op de toekomst gericht, hetgeen vanaf nu wordt benadrukt met het motto: Futura.
 

Niet alleen zullen opnieuw speciale versies van diverse automobielen van Ford onder de Futura-vlag worden aangeboden. Futura zal ook de leidraad vormen in de nieuwe communicatiecampagnes van Ford Nederland en zijn dealers. Gefaseerd over heel 2004 -en in de verdere toekomst- zullen Ford Nederland en de Ford-dealers een reeks van actiemodellen, speciale producten en pakketten introduceren in het kader van Futura. Ook Ford Credit komt met bijzondere Futura-acties.

Ford

Met Futura zal Ford Nederland naar eigen zeggen onderstrepen hoezeer het merk gericht is op de toekomst, hetgeen onder meer al blijkt uit het feit dat Ford momenteel opereert met het jongste modellengamma. Wat er allemaal aan nieuws in de pijplijn zit, zal ook in de loop van dit jaar worden onthuld.

Om te beginnen zullen de Fords Fiesta Futura, Focus Futura en Mondeo Futura de speerpunten in de Futura-campagne uitmaken. Zij vormen het eerste nieuws dat de klanten bij de Ford-dealers te wachten staat, waarbij het nadrukkelijk niet om een basismodel met een paar voordelig aangeboden accessoires gaat, maar om complete Futura-producten, die echter wel steeds extra-aantrekkelijk moeten zijn, door prijs en uitrustingsniveau. Tevens zullen de MPV´s en de bedrijfsauto´s van Ford binnenkort beschikbaar worden onder de naam Futura.