25 januari 2019
 

Fiat

Fiat verlengt garantie tot 5 jaar

Autozine
25 januari 2019 | Fiat verlengt de garantie tot 5 jaar. Dit geldt voor door een officiƫle Fiat-dealer in Nederland nieuw verkochte Fiat. Bijzonder bij deze garantie is dat er geen beperking geldt voor het aantal gereden kilometers. Mocht er gedurende de 5 jaar toch onverwachts iets onderweg in Europa gebeuren dan ontvangt de Fiat-klant ANWB pechhulp.
AutoCoach
Info

De lange garantieperiode garandeert dat kopers van een nieuwe Fiat 5 jaar lang zorgeloos kunnen rijden en niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ook zorgt het voor lagere gebruikskosten en garandeert het een hogere restwaarde. Indien in de eerste vijf jaar na aanschaf de Fiat van eigenaar wisselt, gaat de garantie mee naar de nieuwe eigenaar.

Fiat

Als in de eerste 5 jaar na aanschaf van een nieuwe Fiat onderdelen onbruikbaar of inefficiënt blijken te zijn wegens fabricagedefecten, dan worden deze gratis vervangen door originele Fiat-onderdelen. Onderdelen onderhevig aan slijtage zoals banden, bougies en remblokken vallen buiten de garantie. Schade door ongevallen, brand en/of diefstal, krassen, chemische schade en schade als gevolg van niet originele onderdelen is uitgesloten.

Voorwaarde voor aanspraak op garantie is dat de onderhoudsbeurten, zoals voorgeschreven door de fabrikant en beschreven in het instructieboek, zijn uitgevoerd en gecertificeerd door degene die deze werkzaamheden heeft verricht. De 5 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar aanvullende garantie van MOPAR Vehicle Protection (onderdeel van FCA group).

2e Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs2e Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs
15 november 2021
Fiat 500 tijdelijk als ConnectFiat 500 tijdelijk als Connect
17 september 2021
Abarth introduceert 695 EsseesseAbarth introduceert 695 Esseesse
2 juli 2021
Fiat introduceert 500 YachtingFiat introduceert 500 Yachting
1 juli 2021