11 april 2012
 

Fiat

Fiat organiseert eco:Drive Virtual Challenge

Autozine
11 april 2012 | In het kader van het project 'Our Future Mobility Now' werkt Fiat Group Automobiles samen met jongeren aan duurzame mobiliteit en CO2-reductie. Het spel: 'eco:Drive Virtual Challenge' neemt hier een centrale rol in. Dit virtuele spel daagt de speler uit om de beste 'ecodriver' te worden met als hoofdprijs een weekendtrip voor twee personen naar Turijn.
Info

"Our Future Mobility Now" bundelt de krachten met Fiat Group Automobiles met betrekking tot het onderwerp duurzame mobiliteit. Bij dit project werken de belangrijkste Europese automobielfabrikanten samen met jongeren die de bestuurders van de toekomst zijn.

Fiat

Het spel: eco:Drive Virtual Challenge neemt hier een centrale rol in. Dit virtuele spel neemt de speler mee om zo milieuvriendelijk mogelijk te rijden en daagt hem of haar zodoende uit om de beste 'ecodriver' te worden met als hoofdprijs een weekendtrip voor twee personen naar Turijn. Het belangrijkste doel van het project is een bijdrage te leveren aan één van de belangrijkste milieudoelstellingen die de gemeenschap nastreeft: het reduceren van CO2-uitstoot.

Fiat Group Automobiles werkt continu aan het reduceren van CO2-uitstoot door met het inmiddels succesvol bewezen eco:Drive softwarepakket haar bestuurders te informeren én te beïnvloeden om meer (eco-)verantwoord met hun Fiat om te gaan.

De eco:Drive Virtual Challenge duurt tot 27 april en is te vinden op FutureMobilityNow.com.

2e Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs2e Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs
15 november 2021
Fiat 500 tijdelijk als ConnectFiat 500 tijdelijk als Connect
17 september 2021
Abarth introduceert 695 EsseesseAbarth introduceert 695 Esseesse
2 juli 2021
Fiat introduceert 500 YachtingFiat introduceert 500 Yachting
1 juli 2021