9 september 2008
Fiat Grande Punto

Fiat

Internationale lancering nieuwe Fiat in Hollands jasje

Autozine
9 september 2008 | Fiat heeft voor de commercial van de nieuwe Grande Punto de rechten opgekocht van de muziek en videoclip van 'Grip', een nummer van het Nederlandse muzikale duo zZz. Om toestemming te geven om de rechten af te staan hoefden Björn en Daan van zZz niet lang na te denken. "We vinden het te gek en een mooie manier om onze muziek op een andere wijze bij de mensen thuis te krijgen. Natuurlijk is het ook een mooie pr voor ons. Dankzij de zilvervloot die we van Fiat ontvingen kunnen we weer een tijdje muziek maken", aldus Björn.

Edsge Jan Westerhof, marketing manager van Fiat: "De uitstraling van de videoclip sluit perfect aan bij wat de nieuwe Grande Punto is: verrassend, fun, mooi gemaakt en origineel. Elk land heeft de vrije keus de commercial te gebruiken, wij hoefden daar niet lang over na te denken. Het is natuurlijk erg bijzonder dat de nieuwe Italiaanse Fiat op een Hollandse manier wordt gepromoot".

Fiat Grande Punto

De videoclip 'Grip' is meerdere malen bekroond en nu dankzij Fiat letterlijk een internationaal succesnummer. Datzelfde geldt ook voor de Grande Punto. Wereldwijd zijn er sinds zijn lancering al meer dan 850.000 exemplaren verkocht. Nu is de auto gemoderniseerd en scherper geprijsd. De nieuwe Grande Punto Active is leverbaar vanaf € 12.695. Om de verkopen een extra stimulans te geven, biedt Fiat een financiering aan van 0% rente gedurende een periode van 3 jaar.

Fiat Grande Punto

Het muzikale duo zZz is in 2002 begonnen. Basis zijn een drumstel, een orgel en zang. Zelf omschrijft de band hun muziek als een molotov cocktail van violent trance, psychedelic electro wave, garage soul en dirty rock 'n roll. In 2005 namen ze hun eerste plaat op en nu al boeken ze dit internationale succes.

Fiat Grande Punto
XLLease
Fiat Grande Punto nu als NeroBiancoFiat Grande Punto nu als NeroBianco
14 augustus 2009
Gratis optreden X Factor-finalisten FiatGratis optreden X Factor-finalisten Fiat
29 april 2009
Fiat introduceert Grande Punto EdizioneXFiat introduceert Grande Punto EdizioneX
13 maart 2009
1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd
24 november 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum