14 augustus 2009
Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto tijdelijk als NeroBianco

Autozine
14 augustus 2009 | Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Fiat de Grande Punto NeroBianco in een oplage van 200 stuks. De compacte middenklasser dankt zijn naam aan zijn zwart/witte uiterlijk. De body van de Punto is gespoten in de kleur 'Glory White'. De zwarte accenten worden gegeven door de buitenspiegels, het elektrisch bedienbare panoramische schuifdak en de donker getinte achterruiten.

De 'NeroBianco' is voor zien van een 77 pk sterke 1.4 motor. Verder is de auto onder andere uitgerust met elektrisch bedienbare voorste zijruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, verticaal en axiaal verstelbare stuurkolom, airconditioning, radio/cd/mp3 speler met zes speakers en met stuurwielbediening, speciale sportieve bekleding, 16 inch lichtmetalen velgen, zijskirts en achterspoiler, mistlampen vóór, donkere koplampunits en sportief afgestelde vering.

Fiat Grande Punto

De Fiat Grande Punto 'NeroBianco' is net als alle andere Grande Punto's voorzien van een groen milieulabel en kost €15.795. Gezien de uitrusting levert dit een klantvoordeel op van €1.400.

Wittebrug
Gratis optreden X Factor-finalisten FiatGratis optreden X Factor-finalisten Fiat
29 april 2009
Fiat introduceert Grande Punto EdizioneXFiat introduceert Grande Punto EdizioneX
13 maart 2009
1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd
24 november 2008
Fiat Grande Punto nu met 1.6 MultiJetFiat Grande Punto nu met 1.6 MultiJet
11 november 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum