13 maart 2009
Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto

Fiat introduceert Grande Punto Edizione X

Autozine
13 maart 2009 | Fiat werkt samen met RTL Nederland in het RTL 4- programma 'X FACTOR'. Om de samenwerking en het succes te vieren, introduceert Fiat de Grande Punto 'Edizione X'. Ook geeft Fiat gratis kaarten voor de liveshows weg welke 20 maart beginnen.
AutoCoach

De met een speciale badge getooide Edizione X, beschikt onder andere over: elektrisch bedienbare voorste zijruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, verticaal en axiaal verstelbare stuurkolom, airconditioning, radio/cd/mp3 speler met zes speakers en met stuurwielbediening, speciale sportieve bekleding, 16 inch lichtmetalen velgen, zijskirts en achterspoiler, mistlampen vóór, donkere koplampunits en sportief afgestelde vering.

Fiat Grande Punto

Bezoekers van de Fiat-showroom kunnen in een drietal situaties kaarten krijgen voor een van de liveshows welke 20 maart beginnen. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

  1. Bij een proefrit in én een offerte van een Grande Punto
  2. Bij aankoop van een Grande Punto
  3. Bij het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan een Grande Punto

In 'X FACTOR' strijden solisten en groepen vanaf 15 jaar met elkaar. Niet alleen start de competitie onder de kandidaten, ook de juryleden Gordon, Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Stacey Rookhuizen gaan voor de winst. Zij hebben ieder een van de vier categorieën onder hun hoede: Eric de groepen, Gordon de meiden, Stacey de jongens en Angela 26+ . Met hulp van coaching, styling en training begeleiden de juryleden op geheel eigen wijze hun kandidaten op weg naar de finale. 'X FACTOR' wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé en is tot en met 8 mei iedere vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.

Fiat Grande Punto
IkWilVanMijnAutoAf
Fiat Grande Punto nu als NeroBiancoFiat Grande Punto nu als NeroBianco
14 augustus 2009
Gratis optreden X Factor-finalisten FiatGratis optreden X Factor-finalisten Fiat
29 april 2009
1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd
24 november 2008
Fiat Grande Punto nu met 1.6 MultiJetFiat Grande Punto nu met 1.6 MultiJet
11 november 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum