10 augustus 2006
Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto leverbaar als Edizione Blue & Me

Autozine
10 augustus 2006 | Het Fiat Grande Punto modelgamma is uitgebreid met een nieuwe uitvoering: de Edizione Blue & Me. Deze versie is uitgerust met het door Fiat Auto en Microsoft ontwikkelde Blue & Me-systeem. De introductie van deze nieuwe Edizione valt samen met de eerste update van het Blue & Me-systeem, waardoor het nu ook mogelijk wordt om ontvangen SMS-berichten te laten voorlezen.
AutoCoach

Blue & Me is een spraakgestuurd, Bluetooth-handsfree mediasysteem. Volledig geïntegreerd met stuurwielbediening en dashboard displays van de Grande Punto, maakt Blue & Me het de gebruiker mogelijk om een mobiele telefoon uitgerust met Bluetooth te bedienen zonder de handen van het stuurwiel te halen. Ook is het mogelijk om favoriete muziek direct van een mobiele telefoon, smart phone, MP3-speler, Palm of USB-stick af te spelen op het Blue & Me-systeem. Dit wordt mogelijk gemaakt door een USB aansluiting in het dashboardkastje. De programmatuur is gebaseerd op een open systeem waardoor Blue & Me aan nieuwe apparatuur en technologie kan worden aangepast.

Fiat Grande Punto

Gebruikers van de eerste versie van het Blue & Me-systeem hebben de mogelijkheid om de SMS-voorleesfunctie toe te voegen. Voor deze gebruikers is er een update beschikbaar, welke zij zelf, of met hulp van de dealer, middels de USB aansluiting in het dashboard kunnen installeren. De update en installatiehandleiding zijn te downloaden (op bijvoorbeeld een memory-stick) via Fiat.nl Op deze website is uitgebreide informatie te vinden alsmede een interactieve presentatie over alle mogelijkheden van de Blue & Me-module.

Naast het Blue & Me-systeem omvat de standaarduitrusting van de Fiat Grande Punto Edizione Blue & Me zaken als ABS, 6 airbags, dual zone airconditioning, 15" lichtmetalen wielen en cruise control. De Fiat Grande Punto Edizione Blue & Me met een vanafprijs van € 15.495,- is te bewonderen bij de Fiat-dealer. Blue & Me is als optie leverbaar op alle overige Grande Punto-versies voor € 325,-.

Fiat Grande Punto
Fiat Grande Punto nu als NeroBiancoFiat Grande Punto nu als NeroBianco
14 augustus 2009
Gratis optreden X Factor-finalisten FiatGratis optreden X Factor-finalisten Fiat
29 april 2009
Fiat introduceert Grande Punto EdizioneXFiat introduceert Grande Punto EdizioneX
13 maart 2009
1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd
24 november 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum