22 augustus 2008
Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto

Facelift voor Fiat Grande Punto

Autozine
22 augustus 2008 | Fiat introduceerde eind 2005 de Grande Punto. Wereldwijd zijn er sinds zijn lancering al meer dan 850.000 exemplaren verkocht. Nu is de auto gemoderniseerd en scherper geprijsd. De nieuwe Grande Punto Active is leverbaar vanaf € 12.695. Om deze verkopen een extra stimulans te geven, biedt Fiat een financiering aan van 0% rente gedurende een periode van 3 jaar.
AutoCoach

De vernieuwde Fiat Grande Punto is voorzien van nieuwe lak- en bekledingkleuren, andere bekledingstoffen, een vernieuwd dashboard met carbon look èn gewijzigde tellerpanelen.

Fiat Grande Punto

De Italiaan is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Active, Edizione Lusso, Racing en Sport. Qua motorisering is er keus uit benzine- en dieselmotoren met vermogens oplopend van 65 pk tot 120 pk voor de benzine en van 75 pk tot 90 pk voor de diesels. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een groen milieulabel.

Standaard is de auto onder andere voorzien van in kleur van carrosserie gespoten bumpers, verchroomde grille, airbags met 'dual stage' activering, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

Het is voortaan mogelijk om de buitenspiegels in afwijkende kleur van de lak te bestellen. Zowel de stripingsets als de spiegelkappen zijn voorbehouden aan de Racing- en Sportversies. Om de sportiviteit van deze modellen te benadrukken zijn deze onder andere voorzien van sportieve wielen, skirts, spoiler, donkere koplampunits, lederen stuurwielbekleding en sportief afgestelde vering.

Fiat Grande Punto

De vernieuwde Fiat Grande Punto staat vanaf september bij de dealer.

Fiat Grande Punto nu als NeroBiancoFiat Grande Punto nu als NeroBianco
14 augustus 2009
Gratis optreden X Factor-finalisten FiatGratis optreden X Factor-finalisten Fiat
29 april 2009
Fiat introduceert Grande Punto EdizioneXFiat introduceert Grande Punto EdizioneX
13 maart 2009
1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd1 miljoen Fiats Grande Punto gebouwd
24 november 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum