13 september 2022

Ferrari Purosangue

Ferrari onthult Purosangue

13 september 2022 - Ferrari heeft in de omgeving van het Teatro del Silenzio in Lajatico (Pisa) de Purosangue onthuld; de eerste vierpersoons vierdeurs ooit in de 75-jarige historie van het merk met het steigerende raspaard.
Dutchlease

Sinds de beginjaren van het merk hebben 2+2-modellen (auto's met twee voorstoelen en twee kleinere zitplaatsen achterin) altijd een belangrijke rol gespeeld in de strategie van Ferrari. Vele Ferrari's hebben prestaties gecombineerd met comfort op niveau. Niet alleen gaan prestaties, rijplezier en comfort volgens Ferrari samen; de Purosangue weerspiegelt tevens het DNA van Ferrari. Wat ook de reden is waarom hij de naam Purosangue (Italiaans voor 'volbloed') draagt.

Ferrari

Het is de enige auto met deze proporties die is voorzien van een midden-voor gemonteerde atmosferische V12. Deze meest iconische krachtbron uit Maranello debuteert in deze compleet nieuwe hoedanigheid om er zeker van te zijn dat de Purosangue meer vermogen levert dan welke andere auto in dit segment dan ook (725 pk). Daarbij garandeert hij het geluid van Ferrari. Bovendien levert de motor 80% van zijn koppel al bij zeer lage toeren, voor rijplezier onder alle omstandigheden.

KwikFit
XLLease