15 september 2016
 

Dacia

Dacia onthult vernieuwde Sandero en Logan

Autozine
15 september 2016 | Dacia grijpt de Autosalon van Parijs aan om, in een jaar van recordverkopen, feest te vieren met zijn klanten. Het merk presenteert in Parijs een groot deel van het gamma, onder meer de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV.
 

De vier modellen hebben allemaal een compleet gerestylede voorkant, waarmee de modellen een Dacia-familiegezicht hebben gekregen. De bumper, de grille en de ventilatieroosters zijn verder doorgetrokken en geven de modellen een robuust uiterlijk. De nieuwe ledverlichting toont elegant en modern. De leds vormen vier rechthoeken en zijn typerend voor het nieuwe Dacia. De achterlichten van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan zijn in dezelfde stijl uitgevoerd.

Dacia

In het interieur zijn veranderingen doorgevoerd aan de uitvoering, het materiaalgebruik, de ergonomie, de bergruimte en meer.

De modellen die een complete make-over hebben gekregen, inclusief de motor, worden onthuld op de Autosalon van Parijs, tijdens de persconferentie op de Dacia-stand. Spreker is Jean-Christophe Kugler, Executive Vice President en directeur van de Europese regio.