11 september 2007
 

Dacia Logan Pick-Up

Dacia presenteert Logan Pick-Up

Autozine
11 september 2007 | Dacia Logan Pick-Up is de laatste telg van de Logan-familie, die reeds bestaat uit een vierdeurs auto, een stationcar en een bedrijfsauto. De Logan Pick-Up, die wordt gefabriceerd in de fabriek in Pitesti (Roemenie), is zowel bedoeld voor een professionele clientele kleine zelfstandigen als voor particulieren die op zoek zijn naar een vrijetijdsauto.
 

De Logan Pick-up draagt uiteraard het fabrieksmerk Logan. Met zijn benzine- en dieselmotoren van het Renault-merk en een aandrijving die afkomstig is van de Logan MCV, is de Logan Pick-up een moderne en tegelijk robuuste auto. Logan Pick-up onderscheidt zich ook door zijn praktische karakter - een van de vele basiseigenschappen van de Logan-familie.

Dacia

De auto heeft een laadbak met een inhoud van 800 kg, een laadlengte van 1,80 m en een laadruimte in de cabine achter de stoelen van in totaal 300 liter.

Uiteraard belooft de Logan Pick-up een scherpe prijs/prestatie verhouding. De Logan Pick-Up komt vanaf 2008 op de markt, om te beginnen in Roemenie.

Dacia