18 november 2013
 

Dacia

Dacia dag 2013 succesvol verlopen

Autozine
18 november 2013 | Zaterdag 16 november jl. stond het voormalige militaire vliegveld Valkenburg volledig in het teken van de Dacia Dag 2013. Honderden Dacia-rijders beleefden een enerverende dag met activiteiten voor jong en oud, workshops en testritten in de nieuwe Dacia Logan MCV. De kinderen werden verrast door de intocht van een bijzondere gast en Dacia-ambassadeur Dean Saunders sloot het evenement af met een optreden.
 

Dacia blikt terug op een succesvolle Dacia Dag. Met zo'n vijfhonderd Dacia's op het parkeerterrein en 1.500 volwassenen en kinderen was het een drukte van jewelste. Speciaal voor het evenement was de nieuwe Dacia Duster naar Nederland gehaald, zodat de bezoekers alvast konden kennismaken met dit nieuwe model. In de nieuwe Dacia Logan MCV konden geïnteresseerden testritten maken op een speciaal parcours met drie uitdagingen. De chauffeur die het parcours het beste aflegde, werd aan het einde van de dag verkozen tot ‘Beste Dacia Rijder 2013'.

Dacia

Het gehele terrein was afgeladen met stands van onder meer Dacia Nederland, de Nederlandse Dacia Club ‘Daciast', Dacia Financial Services, TomTom en Michelin. Er werden zowel binnen als buiten talloze activiteiten en workshops georganiseerd, zoals de zomer-/winterbandentest van Michelin, de workshop ‘Dacia Geschiedenis' en de KIP-caravantest.

Circus "Tadaa!" organiseerde een circusworkshop voor honderd kinderen, die na afloop ook een unieke voorstelling gaven. Andere kinderen konden terecht op het ‘Open Zeil' voor het aanleren van circustechnieken. De kinderen konden zich ook uitleven op de indoor skelterbaan van Berg Toys.

Dacia

Als klap op de vuurpijl werden Sinterklaas en de Zwarte Pieten door de vele kinderen met luid gejuich verwelkomd. De Dacia Dag werd passend afgesloten met een spetterend optreden van Dacia-ambassadeur Dean Saunders. De altijd enthousiaste Bavo Galama was spreekstalmeester.