4 mei 2006

Citroen

Citroen laat zich van zijn zonnigste kant zien

4 mei 2006 - Nu het zonnetje zich van zijn beste kant laat zien kan ook Citroen niet achterblijven. In de maand mei gelden speciale aanbiedingen op Caractere-modellen.

De C2 Caractere is voorzien van o.a. meegespoten bumpers, centrale deurvergrendeling, elektrisch bediende ramen voor, achterspoiler, transparante achterlichten, Sony Radio/CD-speler en Sony Walkman MP3 speler met 6 GB geheugen. Dit model is leverbaar met een 1.1i, een 1.4i of een 1.4 HDi motor. De C2 Caractere wordt aangeboden vanaf € 12.990, - met een klantvoordeel van € 500,-.

Citroen

De C3 Pluriel is er ook in een Caractere-uitvoering welke o.a. is uitgerust met Radio/CD-speler met bediening aan het stuur, 15 inch lichtmetalen velgen en automatisch inklapbare buitenspiegels. De C3 Pluriel Caractere is een gelimiteerd model; slechts 60 stuks worden er aangeboden. Op de C3 Pluriel Caractere zit een klantvoordeel van wel € 1.175,-.

De C3 Caractere is uitgerust met o.a. automatische airconditioning, regensensor, parkeersensoren achter, flankbescherming en bumpers in de kleur van de carrosserie en Radio/Cd-speler met bediening aan het stuur. Op de C3 Caractere zit een klantvoordeel van € 1.200,-.

De Berlingo Multispace in speciale Caractere-uitvoering biedt een pakket aan extra's zoals: cruise control met snelheidsbegrenzer, airconditioning, mistlampen voor, meegespoten buitenspiegels en bumpers. De Berlingo Caractere is er vanaf € 17.950,- en heeft een klantvoordeel van € 900,-.

De Xsara Picasso Caractere heeft een standaarduitrusting waar een klantvoordeel van € 950,- op rust. Deze speciale uitvoering is voorzien van o.a. automatische inschakeling van de verlichting, cruise control met snelheidsbegrenzer, lederen stuurwiel, regensensor, temperatuur geregelde airconditioning, Radio/CD-speler met 6 speakers en bediening aan het stuur en parkeersensoren achter.

YourLease
Remschijf.nl