13 februari 2015

Citroen Berlingo

Citroen toont voorbode nieuwe Berlingo

13 februari 2015 - Op de Geneva Motor Show wordt de nieuwe Citro├źn Berlingo in een energieke en bijzondere versie getoond. Het Mountain Vibe Concept staat volgens de makers voor 'intens genieten op ieder moment' en zou beelden oproepen als natuur, vrije tijd, gemak, en vooral lekker leven.
Vandebron

Het design van de Berlingo Mountain Vibe Concept en de grafische lijnen op de carrosserie nodigen volgens de makers uit om eens iets anders te gaan doen, onbekende paden op te zoeken, de bergen in te gaan. Het in 'Pink' roze gekleurde grafische design geeft deze conceptversie nog meer persoonlijkheid. Ook de mistlamplijsten zijn Pink en samen met het 'Mountain Green' van de carrosserie vormt dit een geheel.

Citroen

Het exterieur kenmerkt zich door stevige wielkasten en grotere dorpels. Met Grip Control zou hij de Zwitserse Alpen moeitelijk doorkomen.

Aan de binnenzijde zijn de voorstoelen en de drie onafhankelijke stoelen op de 2e zitrij bekleed met de technologische grijze stof LIBERIA en afgewerkt met sierstiksels in Pink. Passagiers zouden de lichtheid en het zicht waarderen die de Modutop en de grote achterruit verschaffen.

De Berlingo Mountain Vibe Concept is een voorbode van de nieuwe Citroën Berlingo.

Remschijf.nl